Eten van Moeder Aarde

Het plantaardige avontuur.

Pesto!

Een reactie plaatsen

Pesto (2)

Lekkere zelf gemaakte veganistische pesto. Heerlijk in pasta gerecht of op toast!
Ingrediënten:
4 handjes basilicum
3 el olijfolie
50 gr pijnboompitten
2 tenen knoflook
1 tl mosterd
1 el edelgistvlokken
zout en peper naar smaak
rasp van 1 citroen.
Optioneel: 1 zongedroogde tomaat

Bereiding:
Snijd de basilicum en knoflook in kleine stukjes. Als je geen biologische citroen gebruikt was dan eerst de schil goed voor je het raspt (ivm pesticiden). Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en pureer het tot een mooie groene pesto.
Je kunt ook evt een zongedroogde tomaat toevoegen

Advertenties

Auteur: Eten van Moeder Aarde

Ik ben Eleonora, geboren in 1983. Ik ben kraamverzorgster en kruidengeneeskundige van beroep. Mijn interesses liggen bij de natuur, koken, tuinieren en fotografie. Sinds 2012/2013 ben ik veganist en wil mijn avonturen graag met jullie delen. De avonturen in de keuken en in de natuur zullen de meeste onderwerpen zijn van dit blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s