Eten van Moeder Aarde

Het plantaardige avontuur.

Het Heartbonds festival; the place to be voor vegan’s!

Een reactie plaatsen

De lente is in volle gang, alle planten groeien volop, de moestuinen staan weer vol jonge gewassen en de fruitbomen laten zichzelf van hun mooiste kant zien!

Plannen voor komende zomer worden gemaakt, iedereen kijkt uit naar zijn vakantie. Heb je nog geen plannen tussen 12 en 14 juli, let dan even goed op, want dan vindt er de tweede editie van het Heartbonds festival plaats! the place to be voor vegan’s en vegetariërs met interesse in spiritualiteit, creativiteit, bewustwording, zelfkennis/-ontwikkeling en natuurbeleving! Met je voedingskeuze wordt namelijk rekening gehouden!

IMG_4842

Dit jonge festival is opgericht door twee geweldige vrouwen met veel liefde en aandacht voor moeder aarde en al haar bewoners. Het festival is geschikt voor vele soorten mensen; man en vrouw, oud en jong, spiritueel of juist aards, vegan’s en niet vegan’s. Iedereen is welkom en mag zijn wie hij of zij is. Je bent welkom om wie je bent! Dat voel je zodra je de eerste stap zet op het terrein waar het festival wordt gehouden. Het festival is heel toegankelijk voor mensen met een laag budget (in verhouding met andere festivals) de kosten zijn namelijk maar € 65,00; incl eten, drinken, 3 dagen kamperen, workshops en ander entertainment.

Je kunt drie dagen lang heerlijk genieten van al het moois op het festival. Er zijn verschillende workshops te doen op het gebied van spiritualiteit, creativiteit, natuurbeleving, zelfontwikkeling en bewustwording. Je bent niet verplicht om mee te doen aan de activiteiten, als je de hele dag onder een boom wilt mediteren is dat ook prima! Er is een kleine markt aanwezig waar jonge en kleine ondernemers hun eigen gemaakte producten verkopen en hun ambacht en creativiteit laten zien. Ook ik zal met mijn marktkraam van Eleoflora aanwezig zijn.

100_2684
Eleoflora

Dit jaar is het thema “Ontmaskering”. Een citaat van de officiële website:
Het thema van Heartbonds Festival 2013 is Ontmaskering. In de snel veranderende maatschappij waar we in leven, is het steeds duidelijker dat er een verandering gaande is. Bestaande structuren vallen uiteen, de economie zoals die bedacht was, gaat steeds meer scheuren vertonen, en grote bedrijven kunnen steeds minder verbergen van hun malafide praktijken.
Ook op persoonlijk vlak heeft dit zijn weerslag. Dit is hét moment om je eigen waarden te leven, je passie te volgen en je dromen waar te maken. Hierdoor kun jij jezelf in al je kracht in de wereld zetten. Werp al je maskers af, al die lagen waarvan je dacht dat ze bij jou hoorden, maar die je verzwaren en die je niet meer nodig hebt.
Met dit thema zetten we Heartbonds 2013 neer, en we ontmoeten je graag!

Je hoeft je tijdens het festival ook geen zorgen te maken over de maaltijden. Deze worden van A tot Z verzorgd door de zeer gemotiveerde en creatieve kok Inge Aanstoot. Bij aanmelden voor dit festival vul je een lijst in met dieet wensen. Hier kun je dus ook aangeven dat je veganist of vegetariër bent. Ook andere dieetwensen kun je doorgeven. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met je wensen. Je moet als veganist of vegetariër wel bereid zijn aan tafel te ontbijten, lunchen en dineren met mensen die wel dierlijke producten gebruiken. Er is ruimte voor gedachtenuitwisseling, maar het hoeft geen heftig debat te worden over voedingskeuzes om de sfeer gezellig te houden.  Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat Inge een geweldige kok is. Ik ben vorig jaar bij de eerste editie geweest en de maaltijden waren heerlijk, je komt niets te kort.

554687_10151210499378529_1773570489_n
Inge Aanstoot, de kok van het festival.

Het terrein is ook erg mooi. Het is ruimtelijk  en open door de velden waar de activiteiten plaats vinden, maar je kan je ook terug trekken door een wandeling te maken door de bossen. De velden zijn omringt door bomen waardoor er de nodige privacy en rust is. Het festival vind plaats op het Inkaterrein  in het plaatsje Zeeland (nabij Uden, Noord Brabant)

Kortom; het Heartbonds festival is een aanrader als je wilt genieten van de rust, vrijheid, tijd voor jezelf en een goed gesprek met een gelijkgestemde.

Zet dus in je agenda: 12 t/m 14 juli Heartbonds festival!
Alle info is te vinden op de website: www.heartbonds.nl/festival.html

Het Heartbonds festival is ook op facebook te vinden.

Direct inschrijven??? Dat kan hier: www.heartbonds.nl/inschrijven.html

_MG_4821

Zo wordt je in de ochtend wakker, midden in de natuur!

FlyerHeartbondsFestival
Klik voor grotere afbeelding

Advertenties

Auteur: Eten van Moeder Aarde

Ik ben Eleonora, geboren in 1983. Ik ben kraamverzorgster en kruidengeneeskundige van beroep. Mijn interesses liggen bij de natuur, koken, tuinieren en fotografie. Sinds 2012/2013 ben ik veganist en wil mijn avonturen graag met jullie delen. De avonturen in de keuken en in de natuur zullen de meeste onderwerpen zijn van dit blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s